Vad får du när du anlitar en redovisningskonsult?

14 jun. 2023 | Tips

Vad får du när du anlitar en redovisningskonsult?

När du startar ditt företag är det lätt att ta på sig alla uppgifter själv. Du är både säljare, ekonom, personalchef och entreprenör på samma gång. För att spara pengar är detta upplägg många gånger helt rätt i början, men i takt med att ditt företag växer är det en god idé att ta in hjälp med det du varken vill eller har tid att göra.

Vid första anblick tycker många att det känns dyrt att anlita en konsult för att hjälpa till med bokföring och löner. Därför tänkte vi att det kan vara bra att veta om allt du får när du anlitar oss på VH Ekonomi för att hjälpa till med din bokföring.

För det första får du någon som tar hand om allt det praktiska, ”tråkiga” pappersarbetet. Vi bokför, stämmer av, deklarerar i tid, betalar ut löner på rätt datum och skickar in ditt bokslut och årsredovisning i tid till Bolagsverket. Du som entreprenör kan koncentrera dig på ditt företag medan vi håller koll på viktiga datum, lagar och regler.

Vi på VH Ekonomi ser också alltid till att hålla oss uppdaterade om nyheter inom redovisning, vi uppdaterar våra kunskaper genom kurser och du kan alltid lita på att vi sitter på den senaste informationen inom området.

Slutligen vinner du mycket på att anlita en konsult istället för att anställa någon för att hjälpa till med ekonomin. Vår tid kostar aldrig mer än den faktiska tid vi lägger ner, du behöver inte betala någon sjuk- eller semesterlön och som konsulter jobbar vi effektivt och snabbt, eftersom vi har vana av många olika upplägg och därför har en kort inkörssträcka på nya uppdrag.

Om du är nyfiken på att komma i kontakt med oss så är det bara att slänga iväg ett mail till oss via rutan bredvid det här inlägget!

Hos oss förstår du din ekonomi!

Ska vi börja med ett förutsättningslöst samtal kring er ekonomi?

Minska sjukfrånvaron – Så gör du!

Minska sjukfrånvaron – Så gör du!

Hur gör man för att minska sjukfrånvaron? Sjukfrånvaron i Sverige är den näst högsta av de nordiska länderna, visar en undersökning från Försäkringskassan. Dessutom är skillnaden mellan sjukfrånvaron hos kvinnor gentemot män störst i Sverige med 3,2% jämfört med...

Jobba effektivt!

Jobba effektivt!

På VH Ekonomi har vi en förkärlek för att jobba effektivt i arbetet med bokföring & löner. Om du är som oss kommer här våra bästa tips som vi plockat upp längs vägen för att bli mer effektiv.

Lägg mindre jobb på pappersarbetet i ditt företag

Lägg mindre jobb på pappersarbetet i ditt företag

De flesta som driver eget har alldeles för få timmar på dygnet – vi vet, vi önskar också ibland att man kunde hoppa över att sova och få några extra timmar att jobba på. Det finns dock flera sätt att spara lite tid på det pappersarbetet – här kommer några tips.